CR7 ili CRY?

Ronaldova sestra sucu Brychu: Stići će vas božja pravda i u Njemačkoj...

"Oni žele uništiti moga brata, ali Bog nikad ne spava, platit će oni za ove suze", poručila je Katia Aveiro. O sucu Brychu i njegovom asistentu napisala je kako su oni ''sramota za nogomet, ali pravda će stići".
Sport / Nogomet | 20. 09. 2018. u 13:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon svog prvog isključenja u 154 utakmice Lige prvaka, Cristiano Ronaldo je neutješno plakao, poput djeteta kojemu je učinjena teška nepravda. Crveni karton je, doduše, bio na razini dječjeg vrtića (čupanje protivnika za kosu), ali da 33-godišnji momak onako suze roni - uistinu je groteskno.

Igrač Valencije Murillo ostao je sjediti na travi nakon jednog duela s Ronaldom, a ovaj ga je u ljutnji počupao za kosu, želeći mu valjda kazati ''ustani, čemu prenemaganje, nisam te ni dotaknuo''.

Njemački sudac dr. Brych, na sugestiju svoga pomoćnika, izvadio je crveni karton i poslao Ronalda pod tuš stadiona Mestalla.

Kao i puno puta ranije, u obranu svoga 'ucviljenog' brace krenula je Katia Aveiro, kazavši kako je namjera ovakvih poteza uništiti njezinoga brata.

"Oni žele uništiti moga brata, ali Bog nikad ne spava, platit će oni za ove suze", poručila je Katia.

O sucu Brychu i njegovom asistentu napisala je kako su oni ''sramota za nogomet, ali pravda će stići".

Mnogi su se na društvenim medijima sinoć i danas šalili na račun uplakanog Ronalda, tako da je CR7 izgubio 7 i dobio Y te postao CRY.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Vergonha no futebol ....será feita justiça ....querem destruir o meu irmão mas Deus nunca dorme ... Vergonhoso ....#respeitemofutebol

Objavu dijeli Katia Aveiro (@katiaaveirooficial)

Kopirati
Drag cursor here to close