Hitno prebačena u bolnicu

Ronaldova majka doživjela moždani udar, u teškom je stanju

Dolores Aveiro (65), majka Cristiana Ronalda doživjela je moždani udar i kako pišu lokalni mediji Funchalu, hitno je prebačena u bolnicu
Sport / Nogomet | 03. 03. 2020. u 12:11 Index.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dolores Aveiro (65), majka Cristiana Ronalda doživjela je moždani udar i kako pišu lokalni mediji Funchalu, hitno je prebačena u bolnicu dr. Nelio Mendonca. Isti mediji pišu da stanje gospođe Aveiro nije najbolje, ali da je ipak izvan životne opasnosti.

Majka portugalske zvijezde je odmah operirana, odnosno kirurškim putem su joj pročišćene arterije. Ronaldova majka je dobro podnijela operaciju, a liječnici su objavili da će za 12 sati napraviti nove pretrage kako bi vidjeli koliku je štetu napravio moždani udar.

Ronaldo je posebno vezan za majku i uvijek je isticao da mu je ona najvažnija osoba u životu. U veljači prošle godine gospođa Aveiro je po drugi put započela borbu s rakom dojke. Tada je operirana u Madridu.

''Borim se za život'', rekla je tada.

Opaka bolest prvi ju je put pogodila prije 13 godina, a dvije godine kasnije Ronaldo je klinici koja je njegovoj majci spasila život donirao više od 100 tisuća eura. Financirao je gradnju centra za borbu protiv raka u svojoj rodnoj Madeiri.

Kopirati
Drag cursor here to close