Juventus

Ronaldo se vratio u Torino: Završio je gotovo dvomjesečni 'godišnji odmor'

U ponedjeljak navečer oko 22.30 njegov je 30 milijuna funti vrijedan privatni avion sletio na talijansko tlo nakon čega je uz priličnu pratnju kolone automobila krenuo prema svojoj talijanskoj rezidenciji.
Sport / Nogomet | 05. 05. 2020. u 11:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo vratio se u Torino. U ponedjeljak navečer oko 22.30 njegov je 30 milijuna funti vrijedan privatni avion sletio na talijansko tlo nakon čega je uz priličnu pratnju kolone automobila krenuo prema svojoj talijanskoj rezidenciji.

Kako piše 24sata.hr, Ronaldo je imao izvjesnih problema s polaskom budući da njegov zrakoplov nije isprva dobio dozvolu za polijetanje iz Madrida do Madeire gdje ga je trebao pokupiti. Kada se dokumentacija sredila, i Ronaldo se konačno ukrcao.

Završio je gotovo dvomjesečni "godišnji odmor" na koji je otišao još 9. ožujka nakon Juventusove pobjede nad Interom. Međutim, Ronaldu sada prema pravilima slijedi dvotjedna izolacija koju moraju proći sve osobe koje dođu iz inozemstva. Izuzetak, eto, nije ni on.

No, sreća pa Maurizio Sarri ima mnoštvo pomoćnika koji će se brinuti za fizičku formu svoje najveće zvijezde koja bi također trebala proći testiranje na korona virus, a koje su već prošli Bonucci, Cuadrado, Bernardeschi, Ramsey i treći golman Pinsoglio.

Talijanski klubovi polako ulaze u trenažni ritam s obzirom na to da je Talijanski nogometni savez ustrajan u tome da se sezona završi do 2. kolovoza. 

Do kraja prvenstva ostalo je još 12 kola, mrtva je utrka između Juventusa i Lazija, a sve bi se utakmice trebale igrati pred praznim tribinama.

Kopirati
Drag cursor here to close