The Best awards

Ronaldo razočaran novinarima, ali ide na FIFA svečanost u Londonu

Jedna od središnjih tema u medijima bio je i njegov nedolazak u Monaco, na dodjelu nagrada najboljim europskim nogometašima, gdje je za najboljega izabran njegov bivši klupski kolega Luka Modrić.
Sport / Nogomet | 08. 09. 2018. u 13:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prelazak 33-godišnjeg Cristiana Ronalda iz Rela u Juventus bio je nogometni događaj ljeta. Gotovo da je zasjenio i francusko osvajanje Svjetskog prvenstva.

Međutim, Portugalac je iznimno razočaran odnosom jednog broja sportskih novinara u Španjolskoj koji su analizirali igru i budućnost Real Madrida nakon odlaska velike zvijezde.

Mnogi su novinari zaključili kako Blancosi izgledaju odlično bez Ronalda, što je sujetnu zvijezdu duboko povrijedilo.

Cristiano Ronaldo je vjerovao da su njegovi odnosi s nekim od novinara prijateljski, tako da nije očekivao takve vrste komentara.

Pored toga, jedna od središnjih tema u medijima bio je i njegov nedolazak u Monaco, na dodjelu nagrada najboljim europskim nogometašima, gdje je za najboljega izabran njegov bivši klupski kolega Luka Modrić.

Zadnjih su se dana portugalski mediji raspisali o Lukinoj izjavi kako ga je Ronaldo nazvao, odnosno poslao mu poruku sa srdačnom čestitkom.

Sama činjenica da neki pišu kako je Cristiano nazvao Luku, dok drugi navode da mu je poslao poruku, izaziva dosta žamora. Osim toga, čak i ako je dobro prenesena navodna Ronaldova izjava kako je Luka zaslužio nagradu, ali on, Ronaldo, je i dalje ljut na ljude iz UEFA-e što nagrada nije pripala njemu, govori o velikom egoizmu ovog nogometaša.

Ronaldov tim je u međuvremenu stvari dijelom ''popeglao'', diskretno plasiravši vijest kako je Ronaldu zapravo žao što nije bio na svečanosti na kojoj je odlikovan njegov cijenjeni kolega, te da će se 24. rujna obavezno pojaviti u Londonu na dodjeli nagrade The Best, koju organizira FIFA.

Kao što je poznato, Modrić, Ronaldo i Salah bit će tom prigodom u konkurenciji za nagradu najboljem igraču svijeta. Dogodi li se da nagrada pripadne Ronaldu, njegov nedolazak u Monaco imat će tek tada istinski kontekst.

Iz njegova novog kluba Juventusa diplomatski kažu kako su zadovoljni profesionalizmom i učinkom svoje nove zvijezde, a što se tiče njegove odluke da ne ide u Monaco na dodjelu nagrada UEFA-e, smatraju kako to nije bilo ništa osobno. Drugim riječima, taj Ronaldov potez Juventusu nije bio od velika značaja.

Kopirati
Drag cursor here to close