Nema blizu

Ronaldo okružen specijalcima stigao u Split

Najveća zvijezda portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo iz aviona je izašao posljednji, a bio je okružen s četiri tjelohranitelja.
Sport / Nogomet | 15. 11. 2020. u 22:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Portugala doputovala je u Split gdje u utorak igra protiv Hrvatske u Ligi nacija. Prvake Europe i njihovu glavnu zvijezdu prate nezapamćene mjere osiguranja.

Najveća zvijezda portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo iz aviona je izašao posljednji, a bio je okružen s četiri tjelohranitelja.

Na stakla hotelskih soba Portugalcima su nalijepljeni papiri

Aerodrom su u vrijeme dolaska portugalske reprezentacije blokirali specijalci. Razlog je taj što aktualnim europskim prvacima u bojazni od koronavirusa nitko ne smije prići na manje od 10 metara udaljenosti.

Izabranici Fernanda Santosa odsjedaju u hotelu Amphora na Žnjanu, a kao poseban zahtjev imali su papire nalijepljene na stakla hotelskih soba kako ih se ne bi fotografiralo. Portugal je u subotu u Lisabonu izgubio od Francuske rezultatom 0:1 i tako propustio šansu da se i drugi put plasira na Final Four Lige nacija.

Hrvatski gosti su tako zacementirani na drugoj poziciji u skupini i u Splitu će protiv izabranika Zlatka Dalića igrati bez imperativa pobjede.

Portugal je u subotu u Lisabonu izgubio od Francuske rezultatom 0:1 i tako propustio šansu da se i drugi put plasira na Final Four Lige nacija.

Hrvatski gosti su tako zacementirani na drugoj poziciji u skupini i u Splitu će protiv izabranika Zlatka Dalića igrati bez imperativa pobjede, prenosi Index.

Kopirati
Drag cursor here to close