Vjerujete li mu?

Ronaldo: Nisam opsjednut, nije kraj svijeta ako ne pobijedim...

Cristiano Ronaldo se nije pojavio na dodjeli Zlatne lopte, a odluku je donio nakon što je saznao da je pobjednik Luka Modrić. Sada tvrdi: Volim pobjeđivati, ali to mi nije najvažnije...
Sport / Nogomet | 02. 01. 2019. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nisam opsjednut individualnim nagradama'', poručio je Cristiano Ronaldo i tako se osvrnuo na dodjelu Zlatne lopte koja je ovoga puta otišla u ruke Luke Modrića.

Napadač Juventusa je ove sezone ostao praznih ruku jer je najvažnije nagrade osvojio kapetan ''Vatrenih'' i zvijezda Real Madrida.

Međutim, iako Ronaldo tvrdi da mu individualna priznanja nisu najvažnija, njegovi postupci govore drugačije. Nije se pojavio ni na jednoj dodjeli nagrada prošle godine kada je slavio Luka, a ''javni rat'' u njegovo su ime vodili sestra Katia Aveiro i trener Massimiliano Allegri, pišu 24sata.hr.

''Najvažnije mi je pomoći momčadi, osigurati joj trofeje'', rekao je Ronaldo portugalskom Recordu pa dodao:

''Ne pokušavam stalno obarati rekorde, moj je cilj uvijek biti na maksimumu i pomoći momčadi''.

''Naravno, ne skrivam da volim pobjeđivati, ali nije kraj svijeta ako se na kraju to ne dogodi. Tajna? Strast i žrtvovanje. Naučio sam kako upravljati tijelom protiv umora'', rekao je iskreno Portugalac.

A osvrnuo se Ronaldo i na optužbe o silovanju u Las Vegasu.

''Odvratno. Pogotovo kad sam vidio koliko pati moja obitelj od tih bolesnih optužbi. Ostao sam miran, siguran sam da će se to na kraju raščistiti''.

 

Kopirati
Drag cursor here to close