Il fenomeno

Ronaldo: Neymar će biti spreman za SP

Luis Nazario de Lima Ronaldo (41)
Sport / Nogomet | 22. 03. 2018. u 11:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najboljih napadača svih vremena Brazilac Luis Nazario de Lima Ronaldo (41) uvjeren je kako će njegov sunarodnjak Neymar u pravoj formi dočekati svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Neymar je koncem veljače slomio metatarzalnu kost i završio sezonu, ali bi trebao biti spreman do početka ''Mundijala''.

''Brazil je napredovao pod vodstvom izbornika Titea i imamo jaku reprezentaciju. Problem je što se Neymar ozlijedio, ali vjerujem kako će u pravoj formi dočekati početak svjetskog prvenstva,'' kazao je Ronaldo za Omnisport, javlja Hina.

Slavni Brazilac vidi 'Selecao' kao jednog od glavnih kandidata za svjetsku krunu, a čak pet reprezentacija je označio kao glavne rivale Brazilcima.

"Ima dosta dobrih reprezentacija. Njemačka je uvijek jaka, isto tako i Španjolska, a tu su još Engleska, Francuska i Argentina sa Mesijem", poručio je trostruki najbolji nogometaš svijeta.

Ronaldo je za reprezentaciju Brazila odigrao 98 utakmica i postigao 62 gola, a dva puta je bio svjetski prvak 1994. i 2002. godine. Na SP-u 1994. nije igrao, ali je 2002. bio ključni igrač na brazilskom putu do svjetske krune.

 

Kopirati
Drag cursor here to close