Il Fenomeno

Ronaldo Nazario: Oni su zaslužili Zlatnu loptu, a nemaju je

Legendarni Brazilac Ronaldo Nazario odabrao je svojih top 5 nogometaša koji su morali dobiti najprestižniju individualnu nogometnu nagradu, Zlatnu loptu, ali u tome nisu supjeli.
Sport / Nogomet | 10. 05. 2020. u 11:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Ronaldo Luís Nazário De Lima, upamćen kao "Il Fenomeno"

Gotovo konstantno se priča o tome koliko zapravo Zlatna lotpa i nije toliko mjerilo prave kvalitete, odnosno kako je ne dobiju uvijek oni koji je zaslužuju.

Sjetimo se samo koliko su neki komentatori i nogometni 'stručnjaci' pokušavali uvjeravati javnost da je Luka Modrić nezasluženo osvojio ovaj vrijedni trofej.

Čak su i neki kolege nogometaši 'između redova' govorili kako nije imalo smisla Zlatnu loptu dodjeljivati bilo kome, dok su Cristiano Ronaldo i Leo Messi aktivni u profesionlanom nogometu.

Svatko će, naravno, naći nekog svog favorita među igračima koji su je trebali dobiti Ballon d'Or, ali nisu u tome uspjeli.

Legendarni Brazilac Ronaldo Nazario odabrao je svojih top 5 koji su morali dobiti najprestižniju individualnu nogometnu nagradu.

Među njima je i Del Piero koji je s njim razgovarao preko Instagrama.

"Alessandro, zaslužio si osvojiti Zlatnu loptu baš kao što su to zaslužili Totti, Maldini, Raul i Roberto Carlos, a nikad nisu uspjeli. Carlos je dva puta bio drugi iza mene, ali nikad nije dobio nagradu. Uvijek su vas cijenili, ali imam osjećaj kao da ste i to priznanje trebali dobiti", rekao je legendarni brazilski napadač Ronaldo Luís Nazário De Lima, upamćen kao "Il Fenomeno".

Kopirati
Drag cursor here to close