Optimistično!

Ronaldo nakon ozljede: Bit ću spreman za Ajax

"Ne brinem zbog ove ozljede. Poznajem svoje tijelo. Vjerujem da ću za dva tjedna biti dobro", kazao je 34-godišnji Ronaldo.
Sport / Nogomet | 26. 03. 2019. u 10:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo sinoć se u utakmici kvalifikacija za EURO 2020 u kojoj je Portugal odigrao 1:1 protiv Srbije ozlijedio i morao napustiti igru poslije pola sata igre.

Nakon utakmice sjajni portugalski nogometaš kazao je da će se oporaviti do prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka u kojoj će se njegov Juventus sastati s Ajaxom, prenosi Anadolija.

"Ne brinem zbog ove ozljede. Poznajem svoje tijelo. Vjerujem da ću za dva tjedna biti dobro", kazao je 34-godišnji Ronaldo.

Prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka "stara dama" igrat će 10. travnja u Amsterdamu. Revanš je na programu 16. travnja u Torinu.

Portugalac je sinoć osjetio bol u zadnjoj loži i odmah je zatražio izmjenu. U tom trenutku Srbija je vodila 1:0 pogotkom Dušana Tadića u sedmoj minuti iz jedanaesterca.

Portugal je uspio izjednačiti prelijepim pogotkom Danila u 42. minuti. Susret je okončan bez pobjednika pa je tako Portugal napravio još jedan kiks na startu kvalifikacija. Prethodno je odigrao 0:0 s Ukrajinom, također na domaćem terenu.

Poredak u skupini "B": Ukrajina 4 boda, Luksemburg 3, Portugal 2, Srbija 1 (utakmica manje), Litva 0 (-1).

Kopirati
Drag cursor here to close