Liga prvaka

Ronaldo na Mestalli napada svog prijatelja i poslovnog partnera Petera Lima

Peter Lim je biznismen iz Singapura koji kontrolira 82,3 posto vlasništva kluba Valencia CF, a vlasnik je i tvrtke Mint Media koja ima prava na Ronaldove fotografije. Njihov ugovor vrijedi do 2021. godine
Sport / Nogomet | 19. 09. 2018. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo (33) s nestrpljenjem očekuje večerašnju prvu utakmicu nove sezone Lige prvaka, u kojoj će pokušati osvojiti naslov prvaka Europe s trećim klubom, nakon što je to uspio s Manchester Unitedom i Real Madridom.

Portugalc će večeras s Juventusom igrati protiv Valencije, španjolskog kluba protiv kojega je odigrao brojne utakmice. Bit će to ujedno njegov susret s Peterom Limom (65), vlasnikom Valencije i svojim dobrim prijateljem i poslovnim partnerom.

Peter Lim je biznismen iz Singapura koji kontrolira 82,3 posto vlasništva kluba Valencia CF, a vlasnik je i tvrtke Mint Media koja ima prava na Ronaldove fotografije. Njihov ugovor vrijedi do 2021. godine, što znači da je Limu i dalje zajamčena zarada na pravima koja se odnose na fotografije nogometne zvijezde.

Lim i Ronaldo se međusobno iznimno pažljivo odnose, a CR7 je posjetio svog prijatelja u Singapuru kad mu se rodio prvi unuk. Zauzvrat, Lim je boravio u Torinu kad su ljudi iz Stare dame predstavljali Ronalda. Obojica su vrlo slatkorječivi kad opisuju jedan drugoga, a Ronaldo je posebno zadivljen poduzetničkim vještinama Petera Lima.

Gostujuća utakmica Juventusa u Valenciji započinje večeras na Mestalli u 21 sat. Uz Ronalda bi, prema najavi, u sastavu Juventusa trebali biti i Mario Mandžukić i Miralem Pjanić.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Congratulations Peter on the listing of Thomson Medical !

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Kopirati
Drag cursor here to close