Lajte kere Jakobsfelda...

Ronaldo: Ja sam uzor svima i na terenu i izvan njega!

"Znam sto posto da sam uzor, kako na terenu, tako i izvan njega. Pokušavam uvijek biti nasmijan. Blagoslovljen sam, jer igram za fantastičan klub, ima jednako fantastičnu obitelj, zdrav sam i imam sve. Ostatak me ne dotiče"
Sport / Nogomet | 22. 10. 2018. u 22:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan uoči utakmice njegova novog kluba Juventusa protiv Manchester Uniteda u kojem je stekao punu afirmaciju, Cristiano Ronaldo (33) se osvrnuo na optužbe o silovanju, zbog čega je protiv njega pokrenuta istraga u SAD-u.

"Ja sam jedan sretan čovjek. Prije dva tjedna smo poslali jedno priopćenje. Naravno da ne bih lagao što se tiče tih optužbi. Moji odvjetnici su jako optimistični, a dakako da sam i ja s istim očekivanjima. Najvažnije je da ja i daje uživam u nogometu i svome životu. Imam ljude koji se staraju o mome životu, a istina je uvijek na prvome mjestu", kazao je Ronaldo.

Zvijezda Juventusa je mišljenja kako on i dalje može mnogima biti samo uzor.

"Znam sto posto da sam uzor, kako na terenu, tako i izvan njega. Pokušavam uvijek biti nasmijan. Blagoslovljen sam, jer igram za fantastičan klub, ima jednako fantastičnu obitelj, zdrav sam i imam sve. Ostatak me ne dotiče", govori u svome stilu Portugalac.

Kao što je već u više navrata pisano, Amerikanka Kathryn Mayorga optužila je Ronalda da ju je u lipnju 2009. godine silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu, ali je kasnije pristala na šutnju uz novčanu naknadu.
Policija u Las Vegasu najavila je nedavno poduzimanje novih istražnih radnji u vezi s ovim slučajem.

Kad je pak u pitanju utakmica protiv njegova bivšeg kluba Manchester Uniteda, Ronaldo kaže kako se radi o iznimno emocionalnom susretu.

"Ponovno doći ovdje, za mene je vrlo emocionalna stvar. Znam sve o povijesti kluba, ovdje sam osvajao i proslavljao naslove prvaka i u prvenstvu i u kupu, a također i u Ligi prvaka. Sir Alex Ferguson je netko koga nikad neću zaboraviti i želim mu iskazati svoje najbolje želje", kaže Cristiano Ronaldo uoči povratka na Old Trafford, ovaj put u dresu Stare dame.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Mis amores

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Kopirati
Drag cursor here to close