Sve se plaća

Ronaldo i u Juventusu ima ugovoren bonus od pet milijuna za učinak

U njegovu ugovoru ugrađena je i klauzula od pet milijuna bonusa ukoliko u prosjeku postigne po jedan zgoditak na svakoj odigranoj utakmici. Sličnu je klauzulu imao Ronaldo i u Realu, a u prošloj sezoni je u 44 utakmice postigao 44 zgoditka
Sport / Nogomet | 18. 09. 2018. u 11:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teško je zamisliti nogometaša koji se raduje zgoditku kao Cristiano Ronaldo. Gotovo da nema razlike u intenzitetu njegova proslavljanja i oduševljenja kad je u pitanju neki epohalni, odlučujući zgoditak ili onaj 'beznačajni' za 5:0, pa još iz jedanaesterca.

Prelaskom u Juventus, Ronaldo je trebao jedno vrijeme za dolazak u golgetersku formu, a prvi pogodak za Staru damu u Serie A, u nedjelju protiv Sassuola, opet je pokazao njegovu eksploziju adrenalina nakon pogađanja protivničke mreže.

Naravno da je pritisak veliki kad golovi izostanu, jer Cristiano Ronaldo će u Juventusu zarađivati 31 milijun eura na godinu dana, a kako piše „Don Balon“, u njegovu ugovoru ugrađena je i klauzula od pet milijuna bonusa ukoliko u prosjeku postigne po jedan zgoditak na svakoj odigranoj utakmici.

Sličnu je klauzulu imao Ronaldo i u Realu, a upravo mu je u prošloj sezoni pošlo za nogom postići 44 zgoditka u 44 odigrane utakmice.

U Italiji za sada ima dva gola iz četiri utakmice, ali sezona je tek započela. Isti list piše i kako je trener Massimiliano Allegri zapovjedio igračima Juventusa da što više 'gađaju' Ronalda svojim dodavanjima.

Allegri i uprava Juventusa dobro znadu što čine, jer od dolaska Ronalda u torinski klub prodaja njihovih dresova porasla je diljem Europe za 146 posto, piše „Tuttosport“.

Fanovi koji žele isključivo CR7 dres, moraju čekati i po mjesec dana nakon što naruče tu omiljenu majicu. Možda je ipak u šoldima sve?

Video: Juventus 2-1 Sassuolo | Ronaldo Scores First Juventus Goals
Kopirati
Drag cursor here to close