CR7 ili CR5?

Ronaldo bijesan nakon poraza provocirao navijače Atletica

"Ja imam pet Liga prvaka, a Atletico nula!", poručio je Ronaldo prilikom izlaska sa stadiona Wanda Metropolitano.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2019. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Juventusa Cristiano Ronaldo nije bio raspoložen za priču poslije poraza od Atletico Madrida, u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, ali je domaćim navijačima ostavio jasnu poruku.

"Ja imam pet Liga prvaka, a Atletico nula!", poručio je Ronaldo prilikom izlaska sa stadiona Wanda Metropolitano.

Na pitanje novinara za komentar poraza, CR7 je odgovorio:

"Rezultat nije dobar, ali vidjet ćemo kako će biti u uzvratu".

Podsjetimo, Ronaldo je vodio velike borbe s Atleticom za vrijeme igranja u Realu, pa je bilo očekivano da navijači crveno-bijelih budu neprijateljski nastrojeni prema njemu. Prvocirali su ga zbog utaje poreza, ali i u vezi s nekim drugim neugodnostima koje prate njegov imidž ("Cristiano, ti si kurva", "Cristiano, silovatelj", "Umri, Cristiano!").

Sinoć je Portugalac odigrao solidno prvo poluvrijeme, a iz slobodnjaka bi vjerojatno pogodio da je na golu Atletica bio nešto manji ''macan'' od Jana Oblaka. U drugom poluvremenu bio je dorbim dijelom izoliran iz igre, što ga je činilo sve nervoznijim.

Atletico je svojom dinamikom i brzinom na sinoćnjoj utakmici bio nerješiva enigma za spore igrače Stare dame. Mario Mandžukić i Miralem Pjanić odigrali su pojedinačno vrlo blijede partije, a Juventus je ukupno pokazao premalo za klub koji ima ambiciju osvojiti Ligu prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close