Boldirano

Ronald Koeman tek je preuzeo Barcelonu, a Font mu već prijeti otkazom!?

''Čak i ako će Koeman imati fenomenalnu sezonu, moje mišljenje će ostati isto. Dat ću mu otkaz. Sve vas upozoravam, Koeman neće biti trener Barce u sezoni 2021/2022", rekao je Font.
Sport / Nogomet | 22. 08. 2020. u 00:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Ronald Koeman je početkom svibnja operirao srce, a ovih je dana imenovan trenerom Barcelone

Ronald Koeman nedavno je na klupi Barcelone naslijedio Quiquea Setiena nakon što je ovaj od Real Madrida izgubio španjolsko nogometno prvenstvo, a onda ga je i Bayern pregazio u Ligi prvaka i izbacio iz Europe. Koeman nije ni sjeo na klupu katalonskog diva, a već mu prijeti otkaz.

Španjolci pišu kako Josep Maria Bartomeu nema velike šanse da u ožujku iduće godine pobijedi u utrci za predsjednika Barcelone. Njegov izgledni nasljednik je 48-godišnji španjolski biznismen Victor Font. Novi potencijalni predsjednik Barce već je otpisao Koemana.

''Čak i ako će Koeman imati fenomenalnu sezonu, moje mišljenje će ostati isto. Dat ću mu otkaz. Sve vas upozoravam, Koeman neće biti trener Barce u sezoni 2021/2022. Čovjek koji razumije sve u klubu i zna kako stvari trebaju funkcionirati se zove Xavi Hernandez'', rekao je Font.

On smatra kako je ključ smirivanja situacije u zadovoljenju Lionela Messija, koji u ovome trenutku čak nije ni siguran želi li ostati u Barceloni.

''O novom treneru odlučuje odbor direktora, ali u ovom slučaju se već zna kakva je odluka- Pa samo pogledajte Lea Messija. Razočaran je i lud od kaosa koji vlada u klubu. Ja vam kažem da će Messija 2021. godine trenirati Xavi'', najavio je Font.

Xavi je jedna od najvećih legendi Barcelone. U klubu je bio od svoje 11. godine, a za prvu momčad je odigrao 17 sezona. U tom je razdoblju skupio 767 nastupa i s Andresom Iniestom bio tvorio jedan od najboljih tandema u povijesti nogometa.

U Barci je bio do 2015. godine kada je prešao u Al Sadd u kojem je i završio karijeru i posvetio se trenerskom poslu.

Međutim, staro pravilo glasi da papir sve trpi pa se naknadno pojavilo Fontovo objašnjenje da su njegove riječi citirane izvan konteksta.

 

Kopirati
Drag cursor here to close