''Vatreni''

Roma želi Domagoja Vidu

Kako klub iz Istanbula ima velikih financijskih problema čini se kako nemaju ništa protiv prodaje hrvatskog reprezentativca.
Sport / Nogomet | 29. 01. 2019. u 17:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida (29) korak je do prelaska u redove talijanskog velikana Rome, prenose talijanski mediji.

Kako pišu mediji na 'Čizmi', Roma želi do konca zimskog prijelaznog roka pojačati obranu, a prvi izbor trenera Eusebia Di Francesca je Vida.

Hrvatski reprezentativac je od siječnja prošle godine član Bešiktaša, no u Turskoj se nije previše naigrao. Kako klub iz Istanbula ima velikih financijskih problema čini se kako nemaju ništa protiv prodaje hrvatskog reprezentativca, javlja Hina.

Prije dolaska u Bešiktaš, Vida je pet godina proveo u kijevskom Dynamo, dvije sezone u njegovom zagrebačkom imenjaku, jednu sezonu u Bayer Leverkusenu, te četiri godine u Osijeku.

Vida je za hrvatsku reprezentaciju sakupio 71 nastup postigavši četiri gola i bio je jedan od naših najboljih igrača na svjetskom prvenstvu u Rusiji na kojem su ''Vatreni'' osvojili srebro.

Roma se trenutačno se nalazi na petom mjestu Serie A sa 34 boda, čak 25 manje od lidera Juventusa, javila je Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close