Velež

Rođenima prioritet napadač i stoper

Velež je tijekom ove pauze (prekida sezone) ostao bez dva važna igrala, napadača Fajića i pouzdanog stopera Maneva
Sport / Nogomet | 24. 06. 2020. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako je vrijeme u Mostaru napokon postalo prikladnije ljetu tako su i nogometaši Veleža prinuđeni pomaknuti svoje treninge u večernje sate. Tako Feđa Dudić svoje igrače povede na trening iza 18 i 30, nekad i 19 sati, a tako će biti sve do 8. srpnja kada sele na Kupres.

Prije polaska na Kupres Rođeni bi trebali odigrati dvije prijateljske utakmice, protiv Željezničara u Sarajevu (1.7.) i GOŠK-a u Gabeli (5.7.), a do tih utakmica trebao bi biti i brojčano jači.

Foto: Bljesak.info / Trener Veleža Feđa Dudić

Vratit će se igrači iz samoizolacije, a Velež traži i pojačanja za iduću sezonu. Prije svega kako bi nadomjestio odlaske važnih igrača, napadača Nusmira Fajića i stopera Kostu Maneva.

"Tražimo, gledamo, ali igrače takvih karakteristika i kvaliteta teško je naći, pogotovo za ono koliko mi možemo platiti. Bili smo blizu dovođenja jednog napadača, ali nismo se dogovorili. Gledat ćemo i dalje, a nećemo dovesti nikoga samo da bismo doveli, jer nama trebaju pojačanja", kaže nam trener Veleža Feđa Dudić.

U srijedu je izašla informacija da su Velež i lijevi bek Radnika Slaviša Radović u pregovorima, ali Dudić kaže da od toga nema ništa.

Kopirati
Drag cursor here to close