Velež na Radnik

Rođeni u (skoro) punom sastavu: "Treba što prije zabiti"

Velež će danas u 17 sati dočekati bijeljinski Radnik, a igrat će bez Slaviše Radovića kojem je napukla ključna kost.
Sport / Nogomet | 20. 03. 2021. u 07:48 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je u tri prvenstvene utakmice u 2021. godini uzeo sedam bodova, a jedini susret u kojem nisu slavili bio je na početku proljetnog dijela, kada su igrali 0:0 kod bijeljinskog Radnika.

I upravo Radnik dolazi u Mostar u ovom kolu, samo tri tjedna nakon te utakmice u kojoj je Velež praktično izvukao bod, jer je pola sata igrao s igračem manje, nakon isključenja Dine Hasanovića.

"Radnik je defanzivno dobra ekipa, zna se dobro braniti. Nedavno smo s njima igrali i nismo dali na vrijeme gol pa smo imali problema. Kako bi se riješili takvih problema, treba što prije dati gol. Imaju oni zanimljivih, iskusnih igrača koji su godinama u Premijer ligi, ali vjerujem da ćemo se na najbolji način spremiti", kaže Veležov trener Feđa Dudić.

Šef struke Veleža imat će “slatke brige” koga poslati na teren, jer nema suspendiranih igrača, a jedino je Slaviša Radović otpao za ovu utakmicu.

"U dobrom raspoloženju dočekujemo utakmicu, jedino nas remeti mala ozljeda Slaviše Radovića koji je nezgodno pao u Tuzli i, nažalost, pukla mu je ključna kost. Nadam se da će nam se što prije vratiti, ali ostali su tu i mogu izvesti najbolji sastav", poručio je Dudić.

Utakmica počinje u 17 sati, a prijenos je na Moja TV.

Kopirati
Drag cursor here to close