Uzvrat u Mostaru

Rođeni po "osvetu": "Na ono iz Banja Luke uzvratit ćemo gostoprimstvom"

Pet mjeseci je prošlo otkako su Velež i Borac zadnji put igrali, ali u Veležu još pamte što se događalo za vrijeme i poslije te utakmice u kojoj je Borac ostvario 2:0 pobjedu.
Sport / Nogomet | 05. 03. 2021. u 08:46 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica između Borca i Veleža iz prvog dijela sezone (2:0) nije se okončala samo na travnjaku stadiona Borca, već je imala treće, pa i četvrto "poluvrijeme".

Podsjetimo, u Veležu su bili ogorčeni na objektivno grozno suđenje suca Miloša Gigovića koji je, po njima, sve napravio da Borac pobijedi.

Gigović je kasnije suspendiran, ali kako Borac ima jak lobi unutar ove postave Saveza brzo je i "pomilovan". Tako je najgore prošao Velež, ostao je bez bodova, a trener Feđa Dudić novčano je kažnjen zbog komentara na suđenje.

 

Stoga je logično pitanje za Dudića bilo koliko će tom utakmicom motivirati svoju momčad uoči današnje utakmice s Borcem, no Dudić je diplomatski odgovorio.

"Dodatna motivacija je samo ta što ćemo na svom stadionu igrati prvu utakmicu u ovoj godini. Ono što se događalo u Banja Luci, događalo se. Borac ćemo ugostiti na najbolji mogući način, pokazat ćemo gostoprimstvo koje smo pokazivali cijele sezone, a na terenu ćemo sve napraviti da dođemo do pobjede", rekao je trener Veleža Feđa Dudić uoči utakmice na stadionu "Rođeni" (18 sati, Arena Sport).

Video: Borac svladao Velež s 2:0 u Banja Luci

Podsjetimo, Dudić ima velikih problema s kadrom, a oslabljen dolazi i Borac.

Inače, Velež i Borac igrali su zadnji put u Mostaru prije skoro točno godinu dana i to je bila posljednja utakmica s publikom na stadionu Rođeni.

Video: Velež i Borac prije točno godinu dana igrali pred publikom
Kopirati
Drag cursor here to close