Stiže Krupa

Rođeni napokon s "lakšim" protivnikom, u subotu jači za Radovića

Iz utakmice s tri protivnika iz 'velike četvorke', Željezničar, Zrinjski i Široki, Rođeni su uzeli ukupno četiri boda.
Sport / Nogomet | 14. 08. 2020. u 12:50 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz utakmice s tri protivnika iz 'velike četvorke', Željezničar, Zrinjski i Široki, Rođeni su uzeli ukupno četiri boda. Sada im u goste dolazi Krupa i to bi trebao biti lakši posao od zadnja dva susreta, ali takve su nekad i najteže.

 ''Analizirali smo Široki Brijeg i sada smo fokusirani na Krupu. Postoji velika želja da taj posao odradimo najbolje, da ostvarimo pobjedu i s tri boda potvrdimo ovo što smo dosad napravili, ali znamo i da neće biti lako. Radi se o ozbiljnoj ekipi koja se organizirano brani i koju je teško slomiti'', kaže trener Veleža Feđa Dudić.

Osim što ova utakmica neće imati intenzitet derbija za Rođene će biti i drugačije to što će prvi put igrati s ekipom koja ga neće napasti, nego će čekati svoju šansu.

 ''Mi imamo neki svoj stil igre i od njega ne odustajemo, bez obzira na protivnike. I ove tri utakmice nismo se zatvarali i kada se pogledaju golovi koje smo primili, sva tri od Željezničara i jedan od Širokog Brijega primili smo nakon kontranapada. Moramo paziti da nam se ne dogodi nešto slično, ali prije svega gledat ćemo da što prije zabijemo. Ako to uspijemo protivnik će se otvoriti, ali ako ostane dugo 0:0 protivnik će dobiti na samopouzdanju, a onda mogu nastati problemi'', dodao je Dudić.

Šef struke Veleža ima na raspolaganju sve igrače, a za subotu bi trebao biti jači za još jednog igrača, jer je pravo nastupa dobio Slaviša Radović.

Kopirati
Drag cursor here to close