Održana prozivka

Rođeni krenuli s pripremama za sljedeću sezonu

Ono što je izvjesno u ovom trenutku, jeste da nema velikih promjena u igračkom kadru barem za sada. Jer na prvom treningu je bila većina onih koje smo gledali protekle sezone u dresu Veleža, ukupno njih 28.
Sport / Nogomet | 17. 06. 2019. u 20:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Veleža su krenuli s pripremama za novu, prvu premijerligašku, nakon tri sezone čekanja.

Prije nego što će momčad izaći na teren, s igračima je u svlačionici razgovarao šef stručnog stožera Ibro Rahimić, a onda se igračima po izlasku na teren obratio i prvi čovjek kluba Šemsudin Hasić.

Foto: Bljesak.info / Rođeni krenuli s pripremama za sljedeću sezonu

Hasić je, prije svega, igrače upozorio kako nisu pod imperativom kao što je to bio slučaj prethodne sezone , ali da je igranje u većem rangu natjecanja nešto više sasvim drugo u odnosu na Prvu ligu FBiH čega moraju biti svjesni.

Nakon kraćeg izlaganja Hasića, igrači su se okrenuli svojim zadacima.

Foto: Bljesak.info / Rođeni krenuli s pripremama za sljedeću sezonu

Ono što je izvjesno u ovom trenutku, jeste da nema velikih promjena u igračkom kadru barem za sada, jer na prvom treningu je bila većina onih koje smo gledali protekle sezone u dresu Veleža, ukupno njih 28.

Službeno, od novih lica koji su potpisali ugovore i prije početka priprema tu su Dino Hasanović i Muharem Čivić, tri juniora su također priključena, tu je par igrača koji su na probi, dok su nedostajali tek Argentinac Dario i Hamza Mešanović.

Foto: Bljesak.info / Rođeni krenuli s pripremama za sljedeću sezonu

Kada su u pitanju kontrolne utakmice za sada je tek izvjesno kako će Velež 27. ovog mjeseca odigrati kontrolnu utakmicu protiv Širokog Brijega, ali je za očekivati da će sljedećih dana biti poznati i ostali rivali u pripremnom razdoblju.

Foto: Bljesak.info / Rođeni krenuli s pripremama za sljedeću sezonu

"Kostur ekipe je tu, tu su i dva nova igrača, par njih na probi pa ćemo vidjeti. Za sada radimo u Mostaru imamo dobre uvjete, ali postoji mogućnost da ćemo otići van grada nekih pet do sedam dana. Za sada imamo ugovorenu jednu prijateljsku utakmicu protiv Širokog Brijega, u nadolazećem razdoblju ćemo vidjeti tko će nam to još biti protivnik tijekom priprema", kratko je rekao Mustafa Kodro, trener Veleža.

Kopirati
Drag cursor here to close