Derbi za Europu

Rođeni kod Širokog: "Svi su očekivali da Široki padne, a oni jednako dobri"

Velež ohrabren pobjedom nad Sarajevom gostuje kod Širokog Brijega u izravnom ogledu ekipa koje se bore za Europu.
Sport / Nogomet | 17. 04. 2021. u 10:09 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedjeljni okršaj sa Širokim Brijegom bit će izravni ogled ekipa koje se bore za europske pozicije. Koliko su Široki i Velež izjednačeni ove sezone govori i to da imaju isti broj bodova (45), istu gol razliku (38-24), a odigrali su i tri utakmice, dvije u prvenstvu i jedna u kupu, koje su ponudile sva tri “znaka”.

Video: Široki Brijeg - Velež 2;2 (11.8. 2020.)

"Sa Širokim smo imali tri utakmice i ne može biti nikakvih iznenađenja. Znamo se odlično, iako su oni ostali bez dosta igrača ove zime i kada su svi očekivali da će pasti u formi, oni su zadržali visoku razinu iz prošle polusezone. Najviše treba obratiti pažnju na Ikića i Jurilja, te na ove igrače koji su ih pojačali tijekom zime. Probat ćemo se dobro spremiti za njih i nadam se dobroj utakmici", kaže defanzivac Veleža Samir Zeljković.

Da se sastaju dvije ekipe između kojih nema nepoznanica smatra i trener Veleža Feđa Dudić.

Video: Pobjeda Širokog u Kupu

“Odlično se znamo, mislim da smo odigrali tri odlične utakmice gdje je tempo bio izuzetan. Gorak okus je zbog tog ispadanja iz Kupa od njih, iako smo bili domiinantni. Ulazimo bez ikakvih upitnika u ovu utakmicu, poznajemo se dobro i očekujem dobar susret”, rekao je Dudić, pohvalivši Široki, ali i dodavši kako je njegovoj ekipi pobjeda nad Sarajevom dala krila.

“Široki igra jako dobro. To je mlada, potentna ekipa koja trči, odličan je teren. Mi isto tako, pogotovo sad, ohrabreni nakon pobjede nad Sarajevom ulazimo u ovaj meč i mislim da će gledatelji uživati u utakmici”, dodao je strateg Rođenih.

Kopirati
Drag cursor here to close