Antalya

'Rođeni' bolji od ukrajinske Vorskle

Za sada su 'Rođeni' na omjeru tri pobjede, dva remija i poraz. Naredni protivnik u subotu će biti ruski drugoligaš Sibir.
Sport / Nogomet | 06. 02. 2019. u 18:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U trećoj utakmici na priprema u Antaliji, nogometaši Veleža su ostvarili i drugu pobjedu.


Ovaj put je savladana omladinska momčad ukrajinske Vorskle 2:0. S obzirom na to da se radilo o omladinskoj momčadi s druge strane terena, strateg Veleža Ibro Rahimić je odlučio napraviti određene promjene u postavi Veleža.

Tako su ovaj susret preskočili vratar Bobić, nije bilo u postaviti niti Argentinca Daria, štopera Zvonića, Kuduzovića, Marquesa, Cvijanovića, Lucasa, ubojitog Fajića. Utakmicu su počeli Rahimić, Alikadić, Alagić, Mrgan, Mešanović, Zeljković, Behram, Ćosić - Samardžić, Dudić i Brandao. U nastavku su još zaigrali Biševac, Alagić, Osmić, Vehabović i Mandžuka.

Na samom terenu Velež je do vodstva stigao nakon 15-tak minuta igre. Behram se izborio za jednu loptu na sredini terena, odradio je glavnu posla, a za realizaciju se pobrinuo novajlija Samardžić. Sinan Samardžić je službeno svoj ugovor s Veležom potpisao samo dva dana prije polaska momčadi u Tursku, te je u svom trećem nastupu uspio zatresti protivničku mrežu.

Drugi gol su nogometaši Veleža postigli na otvaranju drugog dijela utakmice. Ovaj put su akteri bili Brandao i Ovčina koji pogađa efektno. Ovo je ukupno bila šesta utakmica koji su tijekom pripremnog razdoblja odigrali nogometaši Veleža i prva u kojoj su postigli manje od tri gola.

Za sada su na omjeru tri pobjede, dva remija i poraz. Naredni protivnik u subotu će biti ruski drugoligaš Sibir.

Kopirati
Drag cursor here to close