Orao Carlos

Roberto Carlos: Volio bih voditi Srbiju

Dodao je da bi volio otići na najveći derbi srpskog nogometa i usporedio ga s derbijima Reala i Barcelone te Intera i Milana.
Sport / Nogomet | 15. 11. 2017. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni brazilski nogometaš Roberto Carlos nakon završeka igračke posvetio se trenerskoj karijeri, a ovih dana je u Beogradu gdje polaže za UEFA A trenersku licencu.

U razgovoru sa srpskim novinarima otkrio je da bi prihvatio ponudu da preuzme klupu izbornika Srbije.

"Srbija ima odlične igrače i svakome bi bilo zadovoljstvo trenirati ih. Svatko tko voli nogomet, ga i prati, a ja gledam i srpsku ligu. Znam neke igrače i sviđa mi se stil koji se forsira u Srbiji", rekao je Carlos, koji je kao član Realovih "Galacticosa" imao priliku raditi s najvećim svjetskim trenerima.

"Još ne govorim srpski, ali ću naučiti. Poznajem mnoge zemlje, Brazil, Španjolsku, Rusiju, Tursku, Italiju, ali ovdje je drugačija kultura, ljudi se sjajno odnose prema meni, uživam ovdje", dodao je Brazilac koji je osvojio i naslov prvaka svijeta.

Dodao je da bi volio otići na najveći derbi srpskog nogometa i usporedio ga s derbijima Reala i Barcelone te Intera i Milana.

Iako se ne želi gurati prije reda, trenutni ambasador Real Madrida, sigurno ima ambicije sjesti na klupu nekadašnjeg kluba.

"Zidane radi nevjerojatan posao, meni je sada najvažnije dobiti licencu, idem korak po korak. Uskoro ću opet biti na terenu", dodao je Carlos, piše B92, a prenosi Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close