Robert Hrkać

Širokobriježanin izdao knjigu o najvećim nogometnim utakmicama 21. stoljeća

Prvu promociju knjige autor očekuje krajem ovog mjeseca, ovisno o epidemiološkoj situaciji i mjerama koje budu na snazi.
Sport / Nogomet | 15. 04. 2021. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Knjiga ''555 najvećih nogometnih utakmica 21. stoljeća''

Knjiga pod nazivom "555 najvećih nogometnih utakmica 21. stoljeća", čiji je autor Širokobriježanin Robert Hrkać, uskoro će biti predstavljena javnosti.

''Dvadeset godina zapisivanja rezultata raznih nogometnih natjecanja, od reprezentativnog, do klupskog nogometa konačno sam sažeo u jednu knjigu koja će biti prava poslastica za sve ljubitelje nogometa'', kazao je autor Hrkać za Fenu.

Dodao je kako će knjiga do kraja travnja doći na police knjižara Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske i Republike Srbije.

Pritom je istaknuo da je naslov knjige hommage legendarnoj HRT-ovoj nogometnoj emisiji "Petica".

''U dvadeset poglavlja ove knjige čitatelji će uživati čitajući o utakmicama koje su se odigrale u razdoblju od 1. siječnja 2000. godine do sredine ožujka 2020. godine kada je počela pandemija koronavirusa. Također, posebna sam poglavlja posvetio utakmicama reprezentacije Bosne i Hercegovine i Hrvatske, kao i dosezima klubova iz BiH i Hrvatske u europskim natjecanjima'', naglasio je Hrkać.

Prvu promociju knjige autor očekuje krajem ovog mjeseca, ovisno o epidemiološkoj situaciji i mjerama koje budu na snazi.

Kopirati
Drag cursor here to close