Nije ih mirisao...

Rio Ferdinand otkrio zašto je Robben odbio doći na Teatar snova

„Mislim da je United bio blizu toga da ga potpiše. Već je bio stigao na stadion, gledao klupske prostorije, ali nije mu se sviđao miris. Da, miris na i oko stadiona nije mu bio po volji i zato je otišao u Chelsea".
Sport / Nogomet | 27. 03. 2020. u 06:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:DeFodi / Arjen Robben 

Rio Ferdinand je veći dio svoje karijere proveo u dresu Manchester Uniteda, a ranije je u svojoj karijeri igrao za West Ham, Leeds United i Bournemouth gdje je bio na kratkoj posudbi, da bi karijeru završio u QPR-u.

Stariji od braće Ferdinand danas radi kao TV analitičar i komentator, a u nedavnom razgovoru za Metro otkrio je što je to udaljilo Robbena od Teatra snova iako je već stigao u Manchester te je bio na rubu potpisa za Crvene vragove.

Cijela priča potaknula se na društvnim mrežama gdje je Ferdinand upalio „live“ i odgovarao na pitanja svojih sljedbenika, a jedno od njih bilo je koga bi rađe imao u svojem sastavu, Robbena ili Giggsa iz najboljih dana:

„Ipak bih morao reći Giggsy. Ali nemojte me krivo shvatiti, Robben je bio paklen igrač“, započeo je Rio.

„Svi su znali da će ići lijevo, ali nitko ga nije mogao zaustaviti“.

„Mislim da je United bio blizu toga da ga potpiše. Već je bio stigao na stadion, gledao klupske prostorije, ali nije mu se sviđao miris. Da, miris na i oko stadiona nije mu bio po volji i zato je otišao u Chelsea. U to vrijeme nisam mogao vjerovati što se događa. Žao mi je, bio bi izvrstan igrač za našu momčad“, zaključio je 41-godišnjak.

Tako se Nizozemac ipak odlučio za Chelsea, a zajedno sa Matejom Kežmanom i Petrom Cechom bio je jedan od prvih velikih ulaznih transfera kluba od kako je u njega stigao ruski oligarh Roman Abramovich.

Nakon tri godine provedene u Londonu i dvije uzastopne titule, Robben je otišao u Real gdje je bio svega dvije godine nakon čega je 2011. godine u transferu vrijednom 25 milijuna eura preselio u Bayern Mucnhen gdje se zadržao do kraja karijere, a pritom je postao i prava klupska ikona.

Život uistinu piše čudne priče, a to zašto je Robben odbio United i otišao u Chelsea zaista je nešto što bi bilo i više nego prigodno za rubriku „vjerovali ili ne“.

Video: ARJEN ROBBEN Top 10 goals of his career
Kopirati
Drag cursor here to close