Transferi u milanskom velikanu

Riješena sudbina Perišića i Brozovića

Perišić je u 44. minuti zabio gol za 2:1, Brozović je pak na visokoj razini odradio svoje zadatke u sredini terena.
Sport / Nogomet | 22. 11. 2021. u 09:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inter je opet u igri, pišu talijanski mediji nakon što je momčad Simonea Inzaghija u derbiju svladala Napoli te se približila vodećem dvojcu na četiri boda zaostatka.

Zapažene uloge u tom trijumfu imali su i hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović. Perišić je u 44. minuti zabio gol za 2:1, Brozović je pak na visokoj razini odradio svoje zadatke u sredini terena.

Navikli smo već na dobre recenzije njihovih igara, no Broz i Perja ovih dana su aktualni i zbog drugih razloga, onih koji se tiču njihove budućnosti u milanskom velikanu, pišu sportske novosti.

Kako pišu talijanski mediji, čini se da oko Perišića zapravo više i nema nikakvih dilema. Njemu ugovor istječe na kraju sezone, odradit će ga do kraja i potom potražiti novu sredinu.

To je Ivan navodno i rekao klupskim čelnicima, a karijeru bi mogao nastaviti u Njemačkoj ili Engleskoj. A možda i u Hajduku, tko zna što život nosi.

S Brozovićem je situacija malo drugačija, maratonac Vatrenih mogao bi ostati u taboru Nerazzurra. Njegov ugovor također traje do kraja sezone, a mnogi klubovi željeli bi ga dovesti kao besplatan 'premium pick', spominjali su se dosad Paris Saint-Germain, Barcelona, Newcastle...

''Nadam se da će Marcelo Brozović ostati i produljiti ugovor. Prilično sam siguran da će se to dogoditi. Znam da je sretan ovdje. Nije lako naći klubove koji mu mogu dati ono što mu je Inter dao'', rekao je sportski direktor milanskoga kluba Giuseppe Marotta.

Kopirati
Drag cursor here to close