Potres na Rujevici

Rijeka potjerala četvoricu igrača, među njima i reprezentativac BiH

''Odlukom sportskog direktora Srećka Juričića, HNK Rijeka više ne računa na usluge igrača Roberta Punčeca, Petra Mamića i Lorenca Šimića. Iz prve momčadi je udaljen i Zoran Kvržić.
Sport / Nogomet | 14. 11. 2019. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je u derbiju s Dinamom doživjela debakl na Rujevici upisavši poraz 0-5, Rijeka je otpustila trojicu igrača - Roberta Punčeca, Petra Mamića i Lorenca Šimića, dok je bh. reprezentativac Zoran Kvržić udaljen iz prve momčadi.

''Odlukom sportskog direktora Srećka Juričića, HNK Rijeka više ne računa na usluge igrača Roberta Punčeca, Petra Mamića i Lorenca Šimića. Iz prve momčadi je udaljen i Zoran Kvržić s kojim će se razgovor obaviti po njegovom povratku s reprezentativnih obveza. S obzirom da su svi spomenuti igrači ugovorno vezani s klubom njihov status će se definirati tijekom zimskog prijelaznog roka. Umjesto Zorana Kvržića dokapetan momčadi je Franko Andrijašević'', poručili su s Rujevice.

Punčec je stigao u Rijeku 2017. iz Union Berlina, Mamić je u Rijeci od lipnja 2018. kada je stigao iz zaprešićkog Intera, dok je Šimić na Rujevicu stigao ove sezone na posudbu iz Sampdorije.

Kvržić je veteran u klubu, na Rujevici je od 2013. godine, uz dvije posudbe u Speziji i Šerifu.

Rijeka je u susretu protiv Dinama upisala najteži domaći poraz u povijesti u međusobnim susretima s ''Modrima''.

Kopirati
Drag cursor here to close