Felipe Pires

Rijeci stiglo pojačanje iz Hoffenheima

''Svakim danom davat ću sve od sebe, na svakom treningu i utakmici davat ću maksimalnih 100 posto. Nadam se da ću postići što više golova i tako pomoći momčadi'', rekao je Pires.
Sport / Nogomet | 11. 02. 2020. u 17:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Felipe Pires novi je igrač HNK Rijeka. Pires je u Rijeku stigao iz redova Hoffenheima na posudbu do kraja sezone uz mogućnost otkupa ugovora, objavio je riječki prvoligaš na svom portalu.

- Jako sam sretan što mogu biti ovdje. Za Rijeku znam već dugo vremena, pratio sam utakmice, ali i objave preko medija i zato me jako raduje što sam stigao u klub. Nadam se da ću zajedno uz cijelu momčad ostvariti naše ciljeve, rekao je Felipe kojega je riječka publika imala priliku upoznati u Europskoj ligi, prenosi HRT.

Naime, Pires je u dresu Austrije Beč odigrao dvije utakmice protiv Rijeke u skupini Europske lige, a odličan nastup imao je upravo na Rujevici kada je austrijska momčad slavila 4:1.

- Svakim danom davat ću sve od sebe, na svakom treningu i utakmici davat ću maksimalnih 100 posto. Nadam se da ću postići što više golova i tako pomoći momčadi, rekao je Pires.

Kopirati
Drag cursor here to close