Pripreme za nogometnu utakmicu

Reprezentaciji se pridružili Džeko i Sarić, u nedjelju dolazi Nastić

“Što se tiče samog treninga sve je bilo u redu, jedinu laganu ozljedu, zategnut će zadnje lože ima Eldar Čivić. On je samo za danas dobio poštedu, a od sutra je opet s nama u treningu“, rekao je Ciprić.
Sport / Nogomet | 01. 06. 2019. u 19:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija BiH drugi dan se priprema za utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine u gostima protiv Finske i Italije. Gordan Ciprić, pomoćnik izbornika Roberta Prosinečkog kazao je da se tim polako kompletira. Stigli su Edin Džeko i Elvis Sarić, a u nedjelju očekuju dolazak Bojana Nastića, koji je naknadno pozvan, javlja Anadolu Agency (AA).

“Što se tiče samog treninga sve je bilo u redu, jedinu laganu ozljedu, zategnut će zadnje lože ima Eldar Čivić. On je samo za danas dobio poštedu, a od sutra je opet s nama u treningu“, rekao je Ciprić.

Osvrnuo se i na otežavajuću okolnost da će Miralem Pjanić zbog suspenzije morati propustiti utakmicu u Finskoj.

“Ne treba posebno apostrofirati da je Pjanić jedan od naših glavnih igrača i da nam nedostaje, ali mislim da imamo dovoljno kvalitete da nadomjestimo taj izostanak. Jednostavno koncepcijski sigurno nećemo ništa mijenjati, svoj stil igre ćemo i dalje forsirat, tako da u tom smislu se ništa neće promijeniti“, naglasio je Ciprić.

Vezni nogometaš Amer Gojak iza sebe ima sjajnu sezonu sa zagrebačkim Dinamom, te je u dobrom raspoloženju došao na okupljanje bh. reprezentacije

Foto:Anadolija / Reprezentaciji se pridružili Džeko i Sarić, u nedjelju dolazi Nastić

“Na svakom treningu ću davati svoj maksimum, a na izborniku je da odluči koliko i kada ću ja igrati. Sigurno je da nas čeka teška utakmica, ali vjerujemo u sebe. Imamo kvalitet i dobru atmosferu i nadam se da ćemo izvući najbolji mogući rezultat“, kratko je rekao Gojak i nastavio: 

Smail Prevljak, napadač RB Salzburga istakao je da je izuzetno zadovoljstvo biti među reprezentativcima BiH.

“Naravno, sretan sam što sam dio ove ekipe i daću maksimum od sebe da ostvarimo što bolje rezultate. Sigurno u toj prvoj utakmici s Finskom imamo dobru šansu, a Italija nije ekipa od prije deset godina i mislim da i tu imamo dobre šanse. Najveći izazov za nas je da opravdamo povjerenje izbornika“, kazao je Prevljak. 

BiH gostuje Finskoj u Tampereu 8. lipnja, dok će tri dana kasnije u Torinu odmjeriti snage s Italijom.

Poredak u skupini “J“ nakon dva kola: Italija 6 bodova, Grčka 4, BiH 4, Finska 3, Armenija 0, Lihtenštajn 0.

Kopirati
Drag cursor here to close