Zmajevi u Bugarskoj

Reprezentacija BiH pred meč s Bugarskom bez treninga zbog snijega

Reprezentativce BiH su u Razgradu dočekali snijeg i veoma hladno vrijeme, zbog čega je večernjašnji trening otkazan.
Sport / Nogomet | 20. 03. 2018. u 17:37 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni ”A” reprezentativci Bosne i Hercegovine danas će se okupiti u snijegom okovanom Razgradu, gdje je trebao biti održan trening prije sutrašnjeg susreta sa Bugarskom.

Ipak, zbog loših vremenskih uvjeta, izbornik je odlučio otkazati današnji trening, a sljedeći je planiran za sutra u 19 sati u Trening centru FK Ludogorec, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Od jučer u hotelu ”Cartoon” u Razgradu borave reprezentativci BiH iz klubova Premijer lige, kao i stručni stožer. Tijekom dana priključivat će im se ostali članovi nacionalnog tima kako koji bude stizao iz europskih destinacija na aerodrom u Varni, oko 100 kilometara udaljeni bugarski turistički grad na obali Crnog mora.

Reprezentativce BiH su u Razgradu dočekali snijeg i veoma hladno vrijeme, pa im uvjeti za treniranje nisu nimalo lagani, odnosno daleko su od idealnih.

Utakmica Bugarska - BiH igrat će se na stadionu ”Ludogorets Arena” u Razgradu, malom gradu sa 30.000 stanovnika na sjeveroistoku zemlje u petak od 19 sati.

U Nogometnoj uniji Bugarske, kako su rekli za Anadoliju, očekuju da tribine bude veoma dobro ispunjene i pored hladnog vremena ”radi snažnog tima BiH za koji igra nekoliko najboljih europskih nogometaša”, ali i zbog činjenice da je Razgrad nogometni grad višestrukog državnog prvaka Ludogoretsa, posljednjih sezona hita i na europskoj sceni.

Kopirati
Drag cursor here to close