Premier League

Remiju na Elland Roadu najviše se raduje Manchester City

Manchester United nije uspio osvojiti tri boda na teškom gostovanju kod Leedsa u 33. kolu engleskog prvenstva.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2021. u 19:01 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugoplasirani sastav engleskog nogometnog prvenstva Manchester United u susretu 33. kola odigrao je 0:0 na gostovanju kod Leeds Uniteda. Sada za vodećim sastavom Manchester Cityja zaostaje 10 bodova.

United je stigao do učinka od 67 bodova te će gotovo sigurno sezonu okončati na drugom mjestu, pet kola prije kraja ima velikih 10 bodova manje od gradskog rivala Cityja, a osam više uz utakmicu više od trećeg Leicester Cityja.

Leeds je popravio plasman za jedno mjesto i sada je deveti sa 47 bodova, jednim više od Arsenala koji zauzima deseto mjesto na ljestvici.

Zanimljivo zvuči podatak kako nitko od engleskih velikana nije uspio uzeti sva tri boda na gostovanju kod Leedsa. Ni City, Chelsea, Liverpool pa ni Manchester United.

Sada znamo kako Cityju trebaju dvije pobjede da bi osvojio novi naslov prvaka.

Ranije u nedjelju Burnley je praktički osigurao ostanak 4:0 pobjedom na gostovanju kod Wolverhampton Wanderersa. Briljirao je Wood "hat-trickom" u prvom poluvremenu i asistencijom za Westwooda pri samom kraju susreta.

Burnley je tako skočio na 14. mjesto sa 36 bodova, devet više od 18. Fulhama koji se nalazi u zoni ispadanja.

Danas se još igra jedna utakmica 33. kola engleskog prvenstva, Aston Villa na domaćem terenu dočekuje WBA s početkom u 20 sati.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close