Everton - Liverpool 0-0

Merseyside derbi završio bez pogodaka

Gradski derbi između Evertona i Liverpoola koji se odigrao u okviru 30. kola engleskog Premiershipa završen je bez pogodaka.
Sport / Nogomet | 21. 06. 2020. u 22:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedjeljnji program Premier lige završio je gradskim derbijem Evertona i Liverpoola, koji je okončan rezultatom 0-0, pa "redsima" treba još pet bodova da bi osigurali naslov prvaka Engleske, prvi nakon 30 godina.

Pravih prigoda u cijeloj utakmici skoro pa nije bilo pa se ovaj 'prijateljski derbi' između Evertona i Liverpoola završio bez da su se mreže tresle.

Ovo je treći put u sezoni da Redsi nisu stigli do pobjede pa tako sada imaju omjer od 27 pobjeda, dva remija i jednog poraza, dok je Evertonu, koji ove sezone igra ispod očekivanja, ovaj bod od velikog značaja budući da ih nije porazio njihov najveći rival, a u 31. kolo engleske Premier lige ući će kao 12. momčad prvenstva.

Zanimljivo, u popluarnom Merseyside derbiju Jurgen Klopp nije koristio usluge Mohameda Salaha koji je cijeli susret odgledao s klupe za rezervne igrače.

Liverpool je i dalje uvjerljivo vodeći s 83 boda, Manchester City je na drugom mjestu s okruglih 60, no Građani će u ponedjeljak protiv Burnleyja odigrati posljednju utakmicu 30. kola. 

   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

   

Kopirati
Drag cursor here to close