Premier League

Remi Liverpoola i Chelseaja, Manchester United jedva dobio novaka u ligi

Ni Tottenham se nije proslavio, jer je protiv West Bromwich Albiona, koji je blizu zone ispadanja, izvukao samo remi, 1:1.
Sport / Nogomet | 25. 11. 2017. u 21:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbiju 13. kola Premier lige Liverpool je u subotu na Anfieldu protiv Chelseaja odigrao 1:1.

Liverpool je poveo u 65. minuti pogotkom Mohameda Salaha, koji je vodeći strijelac lige sa deset golova. Remi Chelseaju donio je Brazilac Willian, koji je nakon nepune dvije minute na terenu prekrasnim lobom u 85. minuti pogodio za 1:1. 

Manchester United je na Old Traffordu jedva dobio novaka u ligi Brighton & Hove Albion 1:0, i to autogolom Lewisa Dunka u 66. minuti.

Ni Tottenham se nije proslavio, jer je protiv West Bromwich Albiona, koji je blizu zone ispadanja, izvukao samo remi, 1:1.

Početkom tjedna West Bromwich Albion je smijenio trenera Tonyja Pulisa, a ekipu je privremeno vodi njegov pomoćnik Gary Megson. I već u prvoj utakmici "šok terapija" je dala rezultata.

West Bromwich Albion je poveo golom Salomona Rondona u 4. minuti, a izjednačenje Tottenhamu donio je Harry Kane u 74. minuti. Kaneu je to bio deveti pogodak ove sezone u domaćem prvenstvu.

Dan prije West Ham je kod kuće protiv Leicestera odigrao 1:1. Goste je u vodstvo doveo Albrighton (8), a na konačnih 1:1 je poravnao Kouyate (45). Ovim remijem West Ham je ostao u zoni ispadanja, na 18. mjestu sa 10 bodova.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close