Kvalifikacije za EURO 2020

Remi Crne Gore i Kosova u Podgorici

U meču koji je odigran pred praznim tribinama, zbog kazne koju je UEFA prethodno izrekla Crnoj Gori, viđen je zanimljiv nogomet, s dva različita poluvremena.
Sport / Nogomet | 07. 06. 2019. u 23:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometne reprezentacije Crne Gore i Kosova igrale su večeras u Podgorici neriješeno 1:1, u meču 3. kola kvalifikacija za EURO 2020, javlja Anadolija.

U meču koji je odigran pred praznim tribinama, zbog kazne koju je UEFA prethodno izrekla Crnoj Gori, viđen je zanimljiv nogomet, s dva različita poluvremena. 

Prvi dio igre u potpunosti je pripao selekciji Kosova, koja je osim gola imala i još nekoliko dobrih šansi. U nastavku, bolja igra Crne Gore, koja je krunisana golom Stefana Mugoše. 

Kosovo je povelo u 23. minutu. Strijelac gola bio je Rašica. Do kraja poluvremena, još nekoliko opasnih prilika za selekciju Kosova. 

Crna Gora je u nastavku meča zaigrala znatno bolje. "Sokoli" stižu do izjednačenja u 68. minuti. Mugoša je odlično utrčao na drugu stativu nakon ubacivanja Jankovića s desne strane i glavom smjestio loptu u mrežu. 

Do kraja meča po nekoliko pokušaja na obje strane, ali rezultat je ostao 1:1.

Crna Gora je večeras igrala bez izbornikaLjubiše Tumbakovića, koji je zbog prijetnji koje su mu jučer i danas stizale iz Beograda, odlučio da napusti mjesto izbornika Crne Gore.

Kopirati
Drag cursor here to close