Golo ludilo

Rekorder Lewandowski se od sreće zamalo skroz skinuo!

Sada već polako nedostižni Robert Lewandowski, sinoć je burno proslavio svoj drugi pogodak i stavljanje točke na konačan rezultat od 3:0.
Sport / Nogomet | 26. 05. 2019. u 11:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poljski reprezentativac Robert Lewandowski ušao je u povijest finala njemačkog kupa kao najbolji strijelac svih vremena.

Prvim pogotkom protiv Leipziga popularni Lewa je prestigao legende njemačkog nogometa, Gerda Müllera (Bayern München) i Uwea Seelera (Hamburger SV), koji su u finalima postizali po četiri gola.

Drugim golom u sinoćnjoj utakmici Lewandowski je popravio bilancu na ukupno šest golova, čime je svoj saldo u finalima kupa Njemačke učinio još uvjerljivijim.

Zanimljivo je da treću poziciju liste strijelaca u finalnim utakmicama dijeli čak osam igrača, među kojima je i Ante Rebić (Eintracht), a svi su postigli po tri pogotka. Tri gola postigao je i Arjen Robben, koji se sinoć oprostio od Bayerna.

Vodeći strijelac Bayerna i Bundeslige, sada već polako nedostižni Robert Lewandowski, sinoć je burno proslavio svoj drugi pogodak i stavljanje točke na konačan rezultat od 3:0.

Česta je pojava da igrači skinu i potrgaju svoj dres, ali Lewandowski zamalo nije poskidao sve sa sebe! Bilo bi zanimljivo vidjeti kolika bi mu kazna bila izrečena da je u skidanju otišao do kraja...

Kopirati
Drag cursor here to close