U najgori čas

Rebićeva ozljeda možda je kompliciranija negoli se u početku činilo

Rebićev eventualni izostanak u prvim reprezentativnim utakmicama ovog proljeća mogao bi biti okidač za otvaranje mjesta u reprezentaciji za Dinamovog napadača Brune Petkovića, koji kao 'zapeta puška' čeka svoju priliku.
Sport / Nogomet | 06. 03. 2019. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač frankfurtskog Eintrachta Ante Rebić možda je teže ozlijeđen i neće nastupiti u četvrtak protiv Intera u osmini finala Europske lige. Kako su prenijeli iz Eintrachta, Rebić se zaputio u Beograd na specijalistički pregled kako bi saznao težinu ozljede i koliko će morati pauzirati.

Rebić je u subotu je odigrao prvih 45 minuta na utakmici Eintrachta iz Frankfurta i Hoffenheima, a zatim je zamijenjen zbog ozljede koljena. Iako na prvu nije izgledalo ozbiljnije, ova ozljeda izbacila je hrvatskog reprezentativca iz stroja, čime se mijenjaju okolnosti i u njegovom klubu i u reprezentaciji.

Izostavljanje s popisa za susret Europske lige najvjerojatnije znači da će Rebićevu ulogu u timu Eintrachta preuzeti Luka Jović, koji ove sezone igra u vrhunskoj formi, tako da klupski trener Adi Hütter može posegnuti za nekim alternativnim taktičkim varijantama u dvoboju s Interom.

Rebićev eventualni izostanak u prvim reprezentativnim utakmicama ovog proljeća mogao bi biti okidač za otvaranje mjesta u reprezentaciji za Dinamovog napadača Brune Petkovića, koji kao 'zapeta puška' čeka svoju priliku.

Nakon što se Petković našao na širem popisu reprezentacije, mogao bi se ekspresno pojaviti i u A selekciji ako Rebić ne bude u mogućnosti igrati. Sve će biti poznato kad hrvatski napadač dobije rezultate daljnjih pretraga.

Foto: Privatna arhiva / S Antom je uvijek zabavno: Bivši klupski kolega Aymen Barkok uređuje Rebićevu frizuru

Njemački mediji ne pišu opširnije o Rebićevoj ozljedi i dužini oporavka, ali naglašavaju njegovu posebnu važnost za igru Eintrachta, jer ove sezone mnogi stručnjaci smatraju kako je napad ekipe iz Frankfurta (Jović - Haller - Rebić) najopasniji u čitavoj Bundesligi, ubojitiji čak i od napadačkog reda Borussije Dortmund.

Upravo je Rebić taj motor koji pokreće ostale, a raznovrsnost kojom raspolažu tri spomenuta napadača Eintrachta, uz njihov prirodni talent, jamče nogometni spektakl i učinkovitost pred protivničkim vratima.

Kopirati
Drag cursor here to close