Kung-Fu

VIDEO | Rebić suspendiran na jednu utakmicu

Rebić se nakon nesmotrenog poteza ispričao suigračima i navijačima Milana, a talijanski mediji navode kako ga čelnici kluba neće kazniti.
Sport / Nogomet | 14. 06. 2020. u 17:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i Milana Ante Rebić (26) suspendiran je na jednu utakmicu zbog crvenog kartona zarađenog u susretu talijanskog Kupa protiv Juventusa.

Rebić je isključen u 17. minuti susreta zbog nesmotrenog starta na Danilu. Nakon što je Cristiano Ronaldo iz kaznenog udarca pogodio vratnicu, igrači Milana su uspjeli izbiti loptu iz svog 16-erca, a Rebić je u želji da još dalje odbije loptu od svog gola visoko podignutom nogom u rame pogodio suparničkog igrača Danila.

Sudac utakmice Orsato Rebićevu je nesmotrenost kaznio izravnim crvenim kartonom, a Talijanski nogometni savez kaznio ga je jednom utakmicom neigranja. Kaznu će odraditi u prvoj kup utakmici "Rossonera" iduće sezone, prenosi Hina.

Utakmica je završila bez pogodaka, a kako je prvi susret na San Siru završio 1-1, Juventus se plasirao u finale Kupa u kojem će igrati protiv Napolija koji je pred svojim navijačima odigrao 1-1 protiv Intera nakon što je u prvom susretu slavio sa 1-0.

Rebić se nakon nesmotrenog poteza ispričao suigračima i navijačima Milana, a talijanski mediji navode kako ga čelnici kluba neće kazniti.

Kopirati
Drag cursor here to close