Primera

Realu četvrta pobjeda u nizu protiv jakih protivnika

Kraljevski klub nastavlja s nizom pobjeda, a u utorak su na domaćem travnjaku bili bolji od Athletica Bilbao 3:1. Dvostruki strijelac bio je Benzema, a jednom je pogodio Kroos.
Sport / Nogomet | 16. 12. 2020. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se činilo kako će Real imati lagan posao protiv baskijske momčadi s obzirom da je Garcia već u 13. minuti dobio drugi žuti karton, imali je i Athletic Bilbao svoje šanse.

Za vodstvo Kraljevskog kluba zabio je Toni Kroos u samoj završnici prvog poluvremena na dodavanje Viniciusa.

No, da stvari ne budu lagane pobrinuo se Capa u 52. minuti.

Ipak, Madriđane je kao i mnogo puta dosada spasio Karim Benzema u 74. i 90. minuti koji je svojim golovima donio pobjedu Reala.

Vrlo lako je moglo i završiti 2:2, no fenomenalnu obranu upisao je Thibaut Courtois nekoliko sekundi prije gola Benzeme za 3:1. Naime, obrani Reala pobjegao je Mikel Vesga i ukazao se sam ispred domaćeg vratara, ali je Courtois odlično parirao njegovome šutu.

Momčad Zinedinea Zidanea je ovom pobjedom treća na ljestvici španjolskog prvenstva sa 26 bodova koliko imaju drugoplasirani Atletico i prvoplasirani Real Sociedad, no treba reći kako momčad Diega Simeonea ima i dvije utakmice manje.

Luka Modrić ponovno je odigrao svih 90 minuta za Real, a vidjelo se na ovoj utakmici da mu je ponestalo energije, iako je sveukupno ostavio dobar dojam. Između ostalog, upisao je asistenciju za drugi gol Karima Benzeme.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close