Avizali se

Realovi senatori održali govor u svlačionici nakon poraza od Cadiza

„Stariji članovi svlačionice naglasili su kako nema mjesta za izgovore. Složili su se sa stavom trenerskog osoblja i poslije Zidanea stali pred igrače. Kapetan je prvi govorio, a zatim dvojica veznjaka".
Sport / Nogomet | 19. 10. 2020. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Real Madrid FC / Trening igrača Reala

Španjolski prvak Real Madrid kleknuo je pred nedavnim drugoligašem Cadizom u prošlom kolu Primere (0:1), a taj je kiks zatresao temelje svlačionice Kraljevskog kluba.

Trener Zidane povukao je svoje za uši i očitao im bukvicu zbog nedostatka pobjedničkog stava i intenziteta u igri, a zatim je dao riječ klupskim senatorima, kapetanu Ramosu, Toniju Kroosu i Luki Modriću.

„Stariji članovi svlačionice naglasili su kako nema mjesta za izgovore. Složili su se sa stavom trenerskog osoblja i poslije Zidanea stali pred igrače. Kapetan je prvi govorio, a zatim dvojica veznjaka, njihovi su govori bili kraći, ali vrlo jasni i precizni. Obojica su inzistirali na jedinstvu i intenzitetu kako bi se momčad popravila ubuduće,“ prenosi Marca. 

Dodaje se kako se odnos igrača i klupskog osoblja nije poremetio jer su svi prihvatili vlastite pogreške poslije poraza u subotu.

Luka Modrić, koji je igrao samo prvi dio susreta, priznao je kako Real Madrid nije imao ideje u kreaciji igre te kako bi to trebali ubuduće izbjegavati.

Sljedeća dva ispita pokazat će je li čitanje bukvice urodilo plodom jer Real u srijedu u 18:55 dočekuje Šahtar u Ligi prvaka, a u subotu od 16 sati gostuje na Campu Nou u El Clasicu.

Kopirati
Drag cursor here to close