Dodaj loptu Luki...

Real u sudačkoj nadoknadi izbjegao blamažu; Manchester City uvjerljiv

Njemački sastav je vodio s 2-0 pogocima Francuza Marcusa Thurama (33, 58), a Zidane je tek u 70. minuti ubacio Luku Modrića i povratnika Edena Hazarda.
Sport / Nogomet | 27. 10. 2020. u 23:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: ESPN / Real Madrid bio je na rubu još jednog poraza protiv "autsajdera"

U dvoboju 2. kola skupine B Borussia Mönchengladbach i Real Madrid su odigrali 2:2, a "Kraljevski klub" je do 87. minute gubio s 0:2.

Real je u Moenchengladbachu odigrao još jednu slabu utakmicu i potvrdio da domaći poraz u prvom kolu od Šahtara (2:3) nije bio slučajnost.

Njemački sastav je vodio s 2:0 pogocima Francuza Marcusa Thurama (33, 58), a Zidane je tek u 70. minuti ubacio Luku Modrića i povratnika Edena Hazarda.

U 87. minuti Karim Benzema je smanjio na dodavanje Casemira, a u trećoj minuti sudačke nadoknade Casemiro je na dodavanje Ramosa izjednačio i spasio Real novoga poraza.

U Kijevu je ukrajinski Šahtar nakon pobjede nad Realom u Madridu, ostao neporažen doma protiv Intera (0:0), koji sada ima dva remija iz dva susreta.

Iako se u ovoj utakmici očekivalo puno golova, ona je završila bez pogodaka, uz veliku dominaciju Intera.

U 17. minuti igrač gostiju Barella pogodio je gredu, potom je okvir gola zatresao i Lukaku, a najveću priliku propustio je napadač Intera Lautaro Martinez u 54. minuti, kada je nakon udarca Marcela Brozovića pokupio odbijenu loptu i promašio prazna vrata.

U skupini C Manchester City je slavio u Marseilleu s 3:0 pogocima Ferana Torresa (16), Ilkaya Gündogana (75) i Raheema Sterlinga (82).

U drugoj utakmici ove skupine Porto je kod kuće pobijedio Olympiacos s 2:0 pogocima Viere (11) i Oliveire (85).

Kopirati
Drag cursor here to close