La Liga

Real u remiju protiv Getafea još jednom pokazao mentalitet malog kluba

Osim jedne šanse za Isca u drugom poluvremenu, Real nije imao neke prevelike prilike. Generalno, bio je to još jedan slab nastup momčadi Zinedinea Zidanea.
Sport / Nogomet | 26. 04. 2019. u 07:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Marca / Ovaj put Realu nije mogao pomoći ni Benzema

U posljednjoj utakmici 34. kola španjolskog nogometnog prvenstva Getafe i madridski Real su igrali 0-0. Getafe je dočekao prvaka Europe na svom stadionu Alfonso Perez, ali se nije uplašio.

Domaćini su još jednom pokazali zašto su tako visoko plasirani i odigrali čvrstu utakmicu u kojoj su mogli doći i do pobjede.

Vratar Reala Keylor Navas je u nekoliko navrata spasio Kraljevski klub, a posebno u 74. minuti nakon pokušaja Jaimea Mate.

Osim jedne šanse za Isca u drugom poluvremenu, Real nije imao neke prevelike prilike. Generalno, bio je to još jedan slab nastup momčadi Zinedinea Zidanea.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ostao je na klupi Reala koji zauzima treće mjesto na ljestvici sa 65 bodova, 10 više od četvrte Seville i petog Getafea.

Već ovog vikenda Barcelona može potvrditi obranu naslova prvaka Španjolske, a predstoji im utakmica protiv Levantea na Campu Nou.

Atletico Madrid dočekuje Valldolid, dok Real gostuje na Vallecasu kod Raya Vallecana, što znači da ni u ovome kolu neće napuštati Madrid.

Sevilla uvjerljiva protiv davljenika

U 34. kolu La Lige Sevilla je slavila s uvjerljivih 5:0 protiv Rayo Vallecana.

Sevilla je svih pet golova postigla u drugom poluvremenu, a u strijelce su se upisali Promes (55), Munir (57, 62), Ben Yedder (69) i Gil (86).

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Marko Rog igrao je za Sevillu od 72. minute.

Ovom pobjedom Sevilla je stigla na peto mjesto s 55 bodova, koliko ima i četvrtoplasirani Getafe.

Rayo Vallecano je posljednji s 28 bodova, sedam manje od 17. Valladolida koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

Kopirati
Drag cursor here to close