Navijači brutalno iskreni

Anketa: Real treba prodati staru gardu, računajući i Modrića!

Navijači više ne žele ni Marcela u Realu (72 posto), Tonija Kroosa (71), a na anketno pitanje ''koga biste prodali od stare garde?'' loše rezultate ostvarili su i Isco (66), Modrić (53) i Benzema (52 posto).
Sport / Nogomet | 28. 07. 2019. u 22:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: El Español / Modrić, Marcelo, Kroos i Ramos

Madridski sportski mediji, tradicionalno naklonjeni Realu, naprosto ne mogu vjerovati što se događa Kraljevskom klubu u pripremnoj fazi uoči predstojeće sezone.

Marca, koja je praktično kućni fanzin Reala, provela je anketu među čitateljima koji igrači bi trebali otići, a koji eventualno ostati. Najgore su prošli Lucas Vazquez i Nacho za koje čak 73 posto anketiranih poručuje da trebaju otići.

Navijači više ne žele ni Marcela u Realu (72 posto), Tonija Kroosa (71), a na anketno pitanje ''koga biste prodali od stare garde?'' loše rezultate ostvarili su i Isco (66), Modrić (53) i Benzema (52 posto).

Zanimljivo je da kapetan Sergio Ramos nije više neupitan, jer samo se 54 posto anketiranih izrazilo za njegov ostanak u klubu.

Najviše povjerenja navijači imaju u Carvajala, za kojeg 73 posto navijača smatra kako treba ostati u Realu, a slijedi Varane (65 posto) i Casemiro (59).

Zanimljiv je i podatak koji se odnosi na pridošlog Luku Jovića (21), za kojeg samo 18 posto anketiranih vjeruje da će se izboriti za mjesto među prvih jedanaest.

Nadalje, na pitanje ''treba li Realu Pogba", 60 posto je odgovorilo pozitivno. Čak 60 posto anketiranih smatra kako Real ne treba pokušavati dovesti Neymara.

Anketirano je ukupno 195.000 navijača.

Gareth Bale ipak ostaje u Realu?

Činilo se da je sve spremno za veliki transfer, ali na kraju je on sam povukao "kočnicu". Naime, Marca donosi vijest da je Gareth Bale zatražio nekoliko dana da bi još jednom razmislio o svemu...

Čini se da njegova obitelj nije oduševljena s idejom da se sele na Daleki istok. I to unatoč činjenici što bi Bale inkasirao čak 22 milijuna eura godišnje.

Dobio je 30-godišnjak rok do srijede za odgovor, iako je njegov agent Jonathan Barnett sve dogovorio još u prošli petak.

Real Madrid preferira transfer u neki europski klub, jer bi u tom scenariju dobili i odštetu, jer odlazak u Kinu za bijele znači da neće dobiti ništa na konto.

I to je jedna od verzija, da je upravo Real - stopirao transfer.

"Kako Bale odluči, tako će biti", službena je poruka iz ureda u Madridu.

U svakom slučaju Bale je dobio nešto vremena, ali ne previše, jer se u Kini transfer tržnica zatvara upravo u srijedu u ponoć. Što se tiče Premier lige i eventualnog povratka u Tottenham, imat će još 11 dana ekstra, eventualno...

Kopirati
Drag cursor here to close