CR7 uvjerio Pereza?

Real spreman povisiti Ronaldovu plaću na 30 milijuna godišnje?

Momak koji je potekao sa portugalskog otoka Madeira, prava je ''sirotinja'' u odnosu na Neymara (36,8 milijuna) ili pak nedostižnog Messija koji bi prema novom ugovoru u Barceloni trebao zarađivati 50 milijuna godišnje.
Sport / Nogomet | 03. 02. 2018. u 16:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski dnevni list  'ABC' objavio je u subotu na naslovnici kako je Real spreman Ronadlu ponuditi 30 milijuna eura godišnje od 1. srpnja ove godine.

Na taj način kraljevski klub želi pokazati svom najvažnijem igraču da im je cilj i dalje ga zadržati na  Santiago Bernabeu.

Povišica od devet milijuna na godišnjoj razini naprosto je posljedica trenda porasta plaća najvećih nogometnih zvijezda u vodećim klubovima.

Momak koji je potekao sa portugalskog otoka Madeira, prava je ''sirotinja'' u odnosu na Neymara (36,8 milijuna) ili pak nedostižnog Messija koji bi prema novom ugovoru u Barceloni trebao zarađivati 50 milijuna godišnje. Naime, Ronaldo trenutačno u Realu zarađuje 21 milijun.

Ovakav rasplet događaja po Ronalda i njegov klub nazire se i iz nedavnih poruka koje je Portugalac uputio putem društvenih mreža, pozivajući na jedinstvo u Realu, kako bi se pokušala spasiti sezona. Upadljivo je prije toga bilo Ronaldovo nezadovoljstvo i šutnja, zbog čega su ga mediji ''preseljavali'' i mnoge klubove, ali se to u siječanjskome roku nije dogodilo.

Real je velika poslovna mašinerija kojoj je Ronaldo važan kao marketinška vrijednost, a njegove igre na terenu izravno utječu na tektonske poremećaju u igri milijuna. Zadovoljan Ronaldo još uvijek znači stabilniji Real, a stabilniji real za ulagače ne predstavlja glavobolju. Sve ostalo je romantika za ljubitelje čarolije iskonskog, amaterskog nogometa.

Kopirati
Drag cursor here to close