Athletic Bilbao iščupao bod

Real se spasio u posljednjim minutama, Ronaldo ''ukrao'' gol Modriću

Athletic je prvi put nakon 13 uzastopnih poraza osvojio bod na Santiago Bernabeu.
Sport / Nogomet | 19. 04. 2018. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu 33. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid i Athletic Bilbao su na stadionu Santiago Bernabeu odigrali 1-1, a najzaslužniji za izjednačujući pogodak Reala u 87. minuti bio je Luka Modrić.

Gosti su poveli u 14. minuti golom Inakija Williamsa koji je odlično reagirao ispred Keilora Navasa. Real je u nastavku susreta imao čak 70 posto posjeda lopte, te 28 udaraca prema suparničkim vratima, ali je baskijski sastav sve do same završnice odolijevao napadima ''Kraljevskog kluba'', piše Hina.

Ipak, Real je izjednačio u 87. minuti. Luka Modrić je pucao s ruba kaznenog prostora, a Cristiano Ronaldo petom dodirnuo loptu koja je završila u golu. Bio bi to pogodak i da portugalski majstor nije dirao loptu.

Video: Golovi i izgledne prilike s utakmice Real Madrid - Athletic Bilbao

Modrić je odigrao cijeli susret, dok Mateo Kovačić nije ulazio u igru.

Bio je to drugi uzastopni remi ova dva kluba nakon što su u prvom susretu ove sezine na San Mamesu igrali 0-0. Ujedno i prvi bod Athletica u domu 'Kraljevskog kluba' nakon 13 uzastopnih poraza.

Na ljestvici vodi Barcelona sa 83 boda, Athletico Madrid na drugom mjestu ima 71 bod i utakmicu manje, a treći je Real Madrid sa 68 bodova. Athletic Bilbao je na 12. poziciji sa 40 bodova, piše Hina.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close