UEFA Liga prvaka

Real se raspada: Pred ispadanjem su iz Lige prvaka

Po drugi put ove sezone nogometaši Real Madrida izgubili su od ukrajinskog Šahtara. Nakon poraza u Madridu 3:2, Real je poražen i u gostima kod ukrajinskog prvaka, ovoga puta s 2:0.
Sport / Nogomet | 01. 12. 2020. u 21:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred praznim stadionom u Kijevu nadahnuti Šahtar je pokazao da pobjeda u prvom kolu, u Madridu, ipak nije bila slučajnost.

Kraljevski klub nakon nedavne reprezentativne pauze više ne sliči ekipi koja protivniku može prouzročiti ozbiljne probleme. Igra bez ideje, dinamike, oštrine i pravih šansi - još jednom je najkraći opis 90 minuta gubljenja vremena na terenu Realovih 11.

Pobjedu Šahtaru donijeli su Brazilac Dentinho u 57. minuti, dok je konačnih 2:0 potvrdio Manor Solomon u 82. minuti.

Ovim porazom momčad Zinedinea Zidanea pala je na treće mjesto sa sedam bodova, dok je drugi Šahtar s isto toliko bodova, ali s boljom gol-razlikom i što je najvažnije - boljim međusobnim omjerom.

Također u ranijem terminu petoga kola u grupi A Salzburg je slavio protiv moskovskog Lokomotiva u Rusiji 3:1.

Austrijance je u prednost doveo Berisha u 28. minuti, a isti igrač upisao se u strijelce 13 minuta kasnije. Nadu da bi mogli doći barem do boda donio je Mirančuk u 79. minuti, ali sve nade dvije minute kasnije ugasio je Adeyemi koji je postavio konačnih 3:1.

Kopirati
Drag cursor here to close