Realov hazard

Real se navodno dogovorio sa sjanim belgijskim napadačem

Hazardu ugovor istječe 2020. godine i Chelsea ga neće tako jednostavno pustiti. Osim velikog iznosa, u cijeloj priči mogao bi se naći i Mateo Kovačić, koji je na posudbi u Londonu
Sport / Nogomet | 06. 12. 2018. u 22:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eden Hazard već je dulje vrijeme velika želja Real Madrida, a belgijski reprezentativac je navodno dogovorio svoje uvjete s europskim prvakom, navodi se u izvješću na španjolskom radiju. Naime, ''Onda Madrid'' tvrdi da su španjolski velikan i zvijezda Chelseaja postigli dogovor.

Međutim, Hazardu ugovor istječe 2020. godine i Chelsea ga neće tako jednostavno pustiti. Osim velikog iznosa, u cijeloj priči mogao bi se naći i Mateo Kovačić, koji je na posudbi u Londonu, a već su se pojavile informacije o tome kako madridski klub ne računa na njega u budućnosti.

Cifra koja se spominje za Hazarda iznosi 170 milijuna eura, no Chelsea će pokušati uvjeriti Belgijca na produljenje ugovora. Iako će biti teško zadržati igrača koji je već odradio dobar dio svoje karijere na Stamford Bridgeu i sigurno ima ambicije zaigrati u klubu poput Reala.

Hazard je često isticao da jednog dana želi zaigrati u Madridu, a  ranije ove sezone u jednom intervjuu je priznao kako će također biti sretan i ako produlji ugovor s londonskom momčadi, jer se osjeća prihvaćenim i voljenim od navijača. A to bi svakako volio vidjeti i trener Maurizio Sarri, ali pod jednim uvjetom.

''To je na njemu. Mislim da je klub odmah spreman potpisati s njim novi ugovor, ali na njemu je želi li ga produljiti ili ne. Želim Edena ovdje, naravno, ali želim ga ovdje ako on želi ostati'', rekao je menadžer Chelseaja.

Međutim, zna se kako je Chelseajeva politika da igračima iznad 30 godina daje samo jednogodišnje ugovore. Hazard trenutačno ima 27 godina, ali na kraju sezone u kojoj mu istječe ugovor već će napuniti 29 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close