Koji škrtci...

Real se konačno 'isprsio' za novi Modrićev ugovor?

"Novi ugovor između Luke Modrića i Real Madrida je gotov i nije uopće upitan. Suradnja je dogovorena još u siječnju i samo je pitanje vremena kada će biti službeno objavljena. Modrić definitvno ostaje u Realu"
Sport / Nogomet | 15. 03. 2021. u 21:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić i sljedeće će sezone nositi dres Real Madrida. Tako barem tvrdi uvijek dobro informirani Fabrizio Romano.

Talijanski sportski novinar to je objavio putem svog Twitter profila, a s obzirom na izvore njegovih informacija, u istinitost ovog napisa ne treba sumnjati.

"Novi ugovor između Luke Modrića i Real Madrida je gotov i nije uopće upitan. Suradnja je dogovorena još u siječnju i samo je pitanje vremena kada će biti službeno objavljena. Modrić definitvno ostaje u Realu", poručio je popularni talijanski novinar, prenosi Germanijak.hr.

Modrićev ugovor u španjolskom velikanu bio je tema mnogih medijskih napisa u posljednje vrijeme, s obzirom na to da mu aktualni istječe krajem ove sezone. U klubu kao da su oklijevali jedno vrijeme, no u međuvremenu su očito shvatili da im Hrvat mnogo znači unatoč tome što je ušao u 36. godinu života.

Drugi talijanski specijalist za transfere Nicolo Schira također se u ponedjeljak oglasio o ovoj temi.

Schira je potvrdio da će Modrić potpisati novi ugovor, ali i da će mu se za 15% smanjiti plaća koju ima u Realu. Modrić trenutno u Realu zarađuje gotovo 11 milijuna eura po godini, a po novom ugovoru plaća će mu iznositi manje od devet i pol milijuna.

Uostalom, Modrić to pokazuje iz kola u kola, zajedno s Kroosom mozak je i motor momčadi, a to se najbolje vidjelo u prošlom kolu kada je Real protiv Elchea proigrao tek kada su njih dvojica ušli u igru. Modrić je tom prilikom i asistirao Benzemi, a upravo se na njihovoj suradnji bazira mnogo toga, jer je francuski napadač ovisan o Modrićevim loptama.

Inače, Luka Modrić je u Madrid preselio u ljeto 2012. godine i ako potpiše novi jednogodišnji ugovor, bit će član Kraljevskog kluba okruglih 10 godina. Brojka je to kojom se ne mogu pohvaliti mnogi igrači rođeni izvan Španjolske, a samim time i još jedno veliko priznanje hrvatskom reprezentativcu.

U dosadašnjih devet godina provedenih u glavnom gradu Španjolske, za Real Madrid je odigrao ukupno 377 utakmica, u kojima je zabio 26 pogodaka i upisao 59 asistencija. Prethodno je za Tottenham odigrao 160 utakmica, a zagrebački Dinamo 73.

Možda neki drugi igrači na Modrićevom mjestu, nakon ovoliko 'premišljanja' Kraljevskog kluba, na koncu, i ne bi potpisali...

Kopirati
Drag cursor here to close