La Liga

Real rutinski odradio gostovanje u Valenciji kod Levantea

Španjolski prvak Real Madrid nastavlja vrijedno skupljati bodove u takozvanim malim utakmicama. U Valenciji je Kraljevski klub s 2:0 svladao domaći Levante u petom kolu ovogodišnje Primere.
Sport / Nogomet | 04. 10. 2020. u 22:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski prvak Real Madrid u Valenciji je svladao s 2:0 domaći Levante u petom kolu ovogodišnje Primere.

Real je poveo u 16. minuti. Luka Modrić je izveo korner s desne strane, domaća je obrana izbila loptu točno u noge Viniciusu, koji s pozicije od nekih 13-14 metara iskosa od gola, potpuno sâm, poluvisoko gađa suprotan kut Aitora Fernandeza Abariskete.

 Karim Benzema je imao dvije dobre prilike. Jednu u 36. minuti te drugu u 52. kad je čak pogodio i vratnicu, a u nastavku akcije Vinicius nije uspio postati dvostrukim strijelcem jer je njegov udarac ovaj puta otišao pokraj gola.

Još je bolju priliku Brazilac imao u 55. minuti kad je opet bio u akciji s Benzemom koji mu je namjestio odličnu situaciju, no ni ovog puta nije bilo povećanja vodstva.

U 60. i 63. minuti su domaćini imali dobre prilike, pogotovo u drugoj situaciji kad je Bardhi pucao iz poprilično dobre pozicije i pogodio samo malu mrežicu s vanjske strane.

Thibauda Courtoisa je u 77. i 79. minuti spasio dvije vrlo izgledne prilike Levantea.

Ipak, rezultat se nije mijenjao sve do sudačke nadoknade drugog poluvremena.

U petoj minuti sudačke nadoknade i Levante je krenuo naprijed, no napad je prekinuo Rodrygo, krenuo u kontru i dodavanjem izbacio Benzemu u otvorenom prostoru prema golu domaćina.

Ispred domaćeg vratara Abariskete jedan branič Levantea stiže Francuza, no on ga vara i rutinski zabija za konačnih 2:0.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close