Nakon dolaska Zidanea

Real puni proračun prodajom Luke Modrića?

Prvi puta nakon 2014. godine Real planira agresivno izaći na tržište, a Delaney kao mogućnost spominje i ulov od čak tri "galacticosa".
Sport / Nogomet | 12. 03. 2019. u 09:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dojam je da je prošlo više vremena, cijelo jedno razdoblje, ali Zinedine Zidane trener Reala nije bio svega deset mjeseci.

Kao jedini trener koji je pod Florentinom Perezom dvaput dobivao isti posao, Zidane od danas ponovno sjedi na klupi Kraljevskog kluba na koju je sada doveden u funkciji neke vrste inspektora koji će nadgledati ljetne rekonstrukcijske radove u Madridu.

Jer, do kraja prvenstva ostalo je jedanaest kola, šteta je pretrpljena na sva tri fronta i više je nije moguće sanirati, javlja Jutarnji list.

Zahvala Santiagu Solariju koji je svlačionicu preuzeo u prilično nepovoljnim okolnostima kao odani vojnik kluba navodno je stigla u obliku ponuđenog radnog mjesta u Realovoj akademiji, dok je Zidaneu dobrodošlica zaželjena u obliku budžeta od 300 milijuna funti s kojim bi trebao slobodno raspolagati tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Tako barem tvrdi Miguel Delaney, prvo nogometno novinarsko ime britanskog The Independenta...

Dobar dio tog budžeta trebao bi, međutim, biti osiguran i rasprodajom dijela aktualnog kadra, a u Independentu u tom se kontekstu spominju i imena Garetha Balea i Luke Modrića.

S druge strane, popis za kupovinu je predvidljiv - tu je, naravno, neizostavni Neymar, pa Eden Hazard i Christian Eriksen, ali i Kylian Mbappé.

U svakom slučaju, prvi puta nakon 2014. godine Real planira agresivno izaći na tržište, a Delaney kao mogućnost spominje i ulov od čak tri "galacticosa".

Također, britanski novinar tvrdi kako je angažman Josea Mourinha kao Solarijeva nasljednika propao zbog otvorenog otpora dijela ljudi iz klupskog vrha, što je odluka koja će u konačnici utjecati i na situaciju na tržištu kada je riječ o statusu elitnih trenera.

U prvom redu, nešto mirniji život do daljnjeg će moći voditi navijači Liverpoola i Tottenhama, jer su se u različitim verzijama priča o tome tko će na ljeto postati novi trener Reala često spominjala imena Jurgena Kloppa i Mauricija Pochettina...

Kopirati
Drag cursor here to close