La Liga

Real pobjedom nad Eibarom krenuo u potjeru za Barcelonom

Već u četvrtoj minuti Benzema je dobio upotrebljivu loptu na lijevoj strani, dao je na rub šesnaesterca za Tonija Kroosa malo iskosa. Nijemac nije previše kompicirao nego iz prve lansira neobranjiv projektil u same daljnje rašlje Marka Dmitrovića.
Sport / Nogomet | 14. 06. 2020. u 21:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Real je protiv Eibara sve napravio u prvom poluvremenu 

U povratničkoj utakmici nakon epidemijske stanke, odigranoj na stadionu Alfredo Di Stefano u trening-centru Valdedebas, Real Madrid je svladao Eibar s 3:1.

Već u četvrtoj minuti Benzema je dobio upotrebljivu loptu na lijevoj strani, dao je na rub šesnaesterca za Tonija Kroosa malo iskosa. Nijemac nije previše kompicirao nego iz prve lansira neobranjiv projektil prkatički s mjesta u same daljnje rašlje Marka Dmitrovića za 1:0.

U 30. minuti Sergio Ramos poveo je jednu kontru, dao lijevu za Benzemu, ovaj eliminirao drublingom jednogh protivnika te dao za Hazarda samog pred Dmitrovićem.

Belgjanac, koji je napornim radom povratio formu i spreman je za novi početak u Realu, daje za potpuno samog Ramosa koji je dobio nagradu za pretrčani cijeli teren i gura loptu u praznu mrežu za 2:0.

Igrala se 37. minuta kad je Hazard zajedno s danas odličnim Benzemom izigrao protivnika na desnoj strani napada i izbio u dobru priliku u kaznenom prostoru.

Dimtrović taj udarac lijepo brani, no lopta se na posljetku odbija do Marcelo, koji iz ''svoje'' pozicije silovito prizmenim udarcem ljevicom pogađa za 3:0.

Gosti su uspjeli smanjiti u 60. minuti. Pucao je Bigas malo van kaznenog prostora, lopta se nezgodno, ali poprilično sporo odbijala kroz šumu nogu, i ušuljala u mrežu doslovce kroz Thubauta Courtoisa. Nakon provjere VAR-a gol je priznat.

Treba kazati kako Real u drugom poluvremenu nije gotovo ništa napravio pred golom Dmitrovića.

Luka Modrić igrao je do 84. minute kada ga je zamijenio Fede Valverde.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close